Czarnobyl / Prypeć - Strefa Wykluczenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• sebastian7905
    odpowiedział(a)
    bohen, no właśnie! ja jadę bohen, daj Twój numer tel. na PW

Zostaw komentarz:

• bohen
    odpowiedział(a)
    Panowie, co robimy z wyjazdem??

Zostaw komentarz:

• gadula007
    odpowiedział(a)
    Analizowałem termin wycieczki, polemizowałem z kierownikiem w robocie i mam problem.
    W poniedziałek 31.10 o 7.00 muszę być w robocie, a harmonogram pokazuje Warszawę.
    Jakby powrót był w ND a nie w PN to podtrzymuje chęć wyjazdu.
    Jeśli powrót w PN to muszę zrezygnować.

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Też o tym wspomniałem ale
    Zamieszczone przez kkocis
    mi tam obojetne ale czemu tak sie do domu spieszysz? Cena praktycznie sie nie zmieni to po pierwsze, po drugie przypominam ze to nie tylko my decydujemy wiec decyzja zostanie podjeta juz na miejscu, a po trzecie nie fajnie sobie wyskoczyc gdzies do knajpki w Kijowie i strzelic pare piwek, zjesc cos dobrego itd? Nie trzeba zaraz zwiedzac nie wiadomo czego (najwyzej muzeum Czarnobyla bym sobie zwiedzil)

Zostaw komentarz:

• krzynol
    odpowiedział(a)
    wkurza mnie ten ostatni dzień w kijowie
    bo poniedziałek odpada z życia niepotrzebnie

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Miejsc raczej nie zabraknie, tym bym się nie martwił

Zostaw komentarz:

• bohen
    odpowiedział(a)
    Ja też jadę. Już mam nawet aprobatę małżonki. :diabelski_usmiech

Także nie ma się chyba co zastanawiać tylko zapisujemy się na wyjazd

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez sebastian7905
    hmm ja jadę ,krzynol pewnie też
    ja też chcę jechać, choć cisza w temacie mnie lekko zastanawia. Urlop już mam nawet w pracy klepnięty. Czy na pewno trzyma ktoś rękę na pulsie by nie brakło nam miejsc?

Zostaw komentarz:

• sebastian7905
    odpowiedział(a)
    hmm ja jadę ,krzynol pewnie też

Zostaw komentarz:

• kkocis
    odpowiedział(a)
    chyba temat umiera smiercia naturalna widze

Zostaw komentarz:

• VEEGO
    odpowiedział(a)
    z ogromnym żalem ale z jeszcze większą radością informujemy że musimy zrezygnować z wyjazdu.
    Przepraszamy że informujemy tak późno ale pierw należało powiadomić rodziców że,
    Miss Czarnobyla jest w ciąży i spodziewa się dziecka z czarnobylskiego związku...

Zostaw komentarz:

• kkocis
    odpowiedział(a)
    mi tam obojetne ale czemu tak sie do domu spieszysz? Cena praktycznie sie nie zmieni to po pierwsze, po drugie przypominam ze to nie tylko my decydujemy wiec decyzja zostanie podjeta juz na miejscu, a po trzecie nie fajnie sobie wyskoczyc gdzies do knajpki w Kijowie i strzelic pare piwek, zjesc cos dobrego itd? Nie trzeba zaraz zwiedzac nie wiadomo czego (najwyzej muzeum Czarnobyla bym sobie zwiedzil)

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Rezygnujemy?

Zostaw komentarz:

• sebastian7905
    odpowiedział(a)
    oolsztyniak, przecież napisane ,że możemy zrezygnować

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    W opisie są dwa dni w Kijowie.
    Na pewno tego chcemy?

Zostaw komentarz:

• sebastian7905
    odpowiedział(a)
    no teraz to już fajnie brzmi

Zostaw komentarz:

• kkocis
    odpowiedział(a)
    Paweł wczoraj wieczorem napisał mi kolejnego maila o takiej treści:
    Jak mówiłem wczoraj, na wyjeździe na 4 dni w Zonie, raczej bardzo mało czasu poświęcamy na oglądanie "standardów". Na taki wyjazd jedzie grupa, która chce dużo eksplorować i jeździmy w bardziej odległe zakątki Strefy.Na tej wyprawie postaram się też rozdzielić tych, którzy chcą wejść do elektrowni i tych, którzy chcą zostać w Prypeci.Kijów to mały koszt w skali całego wyjazdu. Jednocześnie, gdyby większość chciała zrezygnować z noclegu w Kijowie i wrócić wcześniej, ja się przy tym nie upieram.

Gość jest elastyczny ale my tez musimy, takze ja mysle ze jesli decydujemy sie na ten termin o ktorym byla mowa to trzeba zgodzic sie na jego warunki a w trakcie wyjazdu zaden problem mowic gdzie chcemy sie udac. Moze on zostanie w elektrowni a my z Siergiejem pojedziemy w jakies fajne miejsce no to juz jest kwestia dogadania na miejscu a nie mailowania czy wydzwaniania bo jak mowie przy tej ilosci osob nie ma sensu jakakolwiek dyskusja

Zostaw komentarz:

• sebastian7905
    odpowiedział(a)
    krzynol,

Zostaw komentarz:

• Mariusz87
    odpowiedział(a)
    Wejdź na stronę stacji TVN i dowiedz się więcej o naszych programach! Najnowsze aktualności, programy TVN, program TV, wideo, odcinki online!

Oglądał ktoś wczoraj?

Zostaw komentarz:

• krzynol
    odpowiedział(a)
    a skąd wy wiecie jak będzie cena?

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Więc jeśli Kijów ma być za stówkę a nie wiadomo po co to lepiej wrócić dzień wcześniej.
    Szwagra jeszcze zapytam bo coś burkał, że chce jechać.

No i ta cena za wyjad mi się strasznie nie podoba .

Zostaw komentarz:

• sebastian7905
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez oolsztyniak
    a kupiłem już wodery.
    przecież będziemy mieli czas wolny do biegania po strefie ,a nie damy rady przebić większości ,fakt jest taki ,że nie daliśmy rady uzbierać tyle osób ,aby mieć coś do gadania ,czasu zostało mało i mało prawdopodobne jest aby się coś zmieniło.
    Mnie też nie pasuje iść do elektrowni i słuchać znów tej jak jej tam było "Nataszy ?"
    Pocieszam się tym ,że biegając po strefie zobaczę miejsca gdzie teraz nie dałem rady ogarnąć ,na Dugę nie wchodzę ,ale pozwiedzam sterownie i bloki w Czarnobylu 2
    Ważne aby być w piątek na imprezce ,i po trzecie pojadę tam drugi i ostatni raz.

Jeżeli chcemy być większością to sie starajmy nazbierać do 15 .06 jak najwięcej chetnych

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Paweł napisał, że koszt pobytu w Kijowie to jest 100 zł więc bez sensu z tego rezygnować.
    Nie chodzi o kasiorę bo 100 zł to życia nikomu nie ratuje, kwestia tylko tego - po cholerę tam jechać? Bo tego nie kumam. Byliśmy, widzieliśmy. Wrażenie takie se - on pewnie ma tam jakąś i stąd jego nacisk, żeby tam jechać :szeroki_usmiech

nawet jesli uzbiera sie nas 10 a calkiem nowych bedzie powiedzmy 5 osob to i tak program ze wzgledu na nowe osoby bedzie taki jak dla nas za pierwszym razem.
    Oni nie wiedzą co to demokracja?
    Nie wiedzą, że dwóch meneli przegłosuje profesora?
    Musimy nazbierać jak najwięcej osób, standardowy program trochę mi nie leży :diabelski_usmiech a kupiłem już wodery.

Zostaw komentarz:

• bob_best
    odpowiedział(a)
    mnie program ze strony pasuje (nigdy nie byłem w Zonie), ale w razie czego jestem elastyczny i się dopasuję - decyduje większość

Zostaw komentarz:

• kkocis
    odpowiedział(a)
    Ja osobiscie jestem chetny na wyjazd tak jak deklarowalem, ale jesli Pawel okresli program wyjazdu indywidualnego o ktorym wspomnialem w poscie wczesniej i bedzie on na jakims total wypasie (wejscie do bloku reaktora, wejscie do sterowni nr 4 i jeszcze jakies inne miejsca w ktorych rzadko ktokolwiek bywa) to byc moze sie zdecyduje na taki wyjazd (chociaz mam nadzieje ze z ta cena zartowal ).

Zostaw komentarz:

Pracuję...